You cannot live without?
Voice your Opinion
Internet
Mobile phone
Television
Your partner
Others (please comment)

5135 respon

102 Balas

My family...tapi saya baru je kehilangan mama tercinta selasa lepas ..perasaan sekarang pun masih sedih dan tahan rindu sangat2...sebab tak dapat peluk dan jumpa semenjak PKP...dapat jumpa selasa pagi dlm keadaan arwah terbaring tak sedar diri dan meninggal semasa azan subuh masuk...😢

Nowadays telephone and Internet is important. But your partner is important too. So now. In my current situation i need my husband. To connect with ny husband i need ny phone and Internet. Oh i can live without television.

I do everything together with my partner, his belonging is my belonging. So it’s okay if i have no phone/internet but it’s no fun without him! 😂

Mobile Phone + Internet basically because Im on online biz. Need to keep up to date on my customer needs

Hilang suami ok lg .. Jgn hilang anak😘 i syg ank i lbih dr pak nye😂

pusing² naik kereta,nak balik kg sembang dengan adikberadik.. hahaha

Anak...xsanggup..hilang seminit pn dh mcm cacing kepanasan

Money, family, responsibility, religion

My kids fmly... Just want a happy life

Mak ayah dan anak² serta adik beradik