nama anak

Cadg kan nma yg ssuai dgn MUHAMMAD F.... UWAIS..tgh mcri utk boboy sy

22 Balas

Muhammad Faliq uwais Muhammad Faiq uwais Muhammad Fikri uwais Muhammad Fawwaz uwais Muhammad Fazli uwais Muhammad firdaus uwais Muhamad fakri uwais Muhammad faizul uwais Muhammad fazla uwais Muhammad fitri uwais

4y ago

saya tlg jwbkan ea.. ada tu maknanya cahaya .. ada kata makna nya pencipta

FAQIH ( Yang mengerti & bijaksana ) FIRAS ( Yang tajam fikiran ) FAREEQ ( Leftenan Jeneral ) FADLAN ( Keutamaan ) FAAEQ ( Tertinggi, terkenal & terkemuka )

Muhammad ammar firas Muhammad adam firas

bby sy f jugak. muhammad fareeq furqan

Muhammad fayyadh uwais

Firdaus - nama syurga tertinggi

muhammad faliq uwais 😁

Fayyad Faez Fadhil Fariz

Muhammad Fakhrul Uwais

Muhammad farish uwais