Have you ever had a C-section?
Voice your Opinion
Yes
No

4494 respon

29 Balas

Siapa yang pernah czer je tahu derita lepas beranak tu mcm mana. Masa ank no 2 emergency, lepas je bgn dari tidur effectnya terus batuk2. Terasa perut tu mcm terburai terbuka luka balik kau 😫😫

Tak.. Alhamdulillah semua anak 4 bsalin normal..time da nk bsalin bykkn baca doa Nabi Yunus..smga Allah permudhkn semua urusan buat semua..

anak ketiga luar rahim. anak ke4 dah masuk bilik bedah, Alhamdulillah Allah permudahkan bersalin normal dalam bilik sejuk tu 😅

Berdebar plak yg ke4 ni decide c-zer... Yg lain semuanya normal... Besok 1.7 dh serah diri kt hospital..

First child czer sbb air ketuban leaking. Harap anak seterusnya dapat bersalin normal

Xpernah czer,induce n etc..semua 4 annk Normal delivery..kontraksi semulajadi

Ank sulung normal,kedua ceaser..harap besalin ank ke 3 Bulan 9 nie normal🤲

anak pertama czer..kandungan kedua ni rancang bersalin normal 😊

My 1st baby czer....😒Hope normal delivery for 2nd 👶

ye second baby..hope 3rd baby ni normal