paksu oh paksu

Bunda sy mw brtnya..apkh wjr seorang suami tdk prnh membelikn bju / memberi uang untuk membeli bju untuk istrinya bahkn dihari raya pun tdk..krn sy tipe gk enak hati an..klu hrs meminta pd suami . Suami hny memberi uang bulanan untuk keperluan sj..untuk baju kosmetik samsek tdk pernh perhatian..llu sy hrs bg mn dgn paksu bun?

89 Tanggapan

Semenjak sy g kerja lg dan karena uang suami semua sy yg pegang sy kalau mau beli baju y beli aja. Ntar kalau dah di beli laporan dah selesai. Tapi tetep dia mesti di beli in juga soalnya dia iri kalau sy beli baju dia g di beliin. Tapi kalau belinya berbarengan sama baju suami dan anak kan lumayan mehong y Bun mengingat situasi begini. Jd saya siasati bulan ini baju suami bulan depan baju saya atau anaknya. Tar kalo dah semua baru saya keluarkan ni baju .