minuman

bund boleh gk bumil minum es kelapaaa muda...?

26 Tanggapan

aku minum es degan , degan ijo , air kelapa . enak bund syeggerr ngurangin dehidrasi . tyus bikin air ketuban jernih . pdhal aku jua sering makan baso miayam rawon lodeh ikan asin .

mboleh bgt... liat checklist d aplikasi ini jg ad mkanan mnuman yg bleh.n tdk boleh d konsum bund

setau aku boleh bun asalkan perutnya udah besar,klo masa kandungan masih mudah jgn dlu

boleh kok bun. malah bagus kalau saya baca2 bisa bikin bayiknya lahir bersih.

boleh bun, waktu saya hamil hampir tap hari minum es kelapa muda

boleh bun... gpp asal gg ush pake sirup or gula eheheh

boleh bun, air kelapa bs buat air ktubsn jd bersih

boleh kog bunda. yang gak boleh itu batok kelapanya

5y ago

hahaha

boleh bun..air kelapa mengandung elektrolit

Enak jadi pengen bun. Gapapa kok bun