bedong bayi

Bun kenapa ya si dede usia 7hr, kaya ga mau di bedong. Apa ada indikasi sesuatu ya ?

bedong bayi
62 Tanggapan

ada bun itu indikasi si dede pengen bebas bergerak 9bulan di rahim sempit lahir kedunia malah susah gerak..anaku di bedong cuma pas cuaca dingin aja itu juga cuma 2mingguan abis lahir.

4y ago

betul.. baru mau komen gini 🤭 sy mah ga tegaan. cm ngebedong lilit aja gak di iket. jd anak masih bs leluasa bergerak. ngbayangin dr dlm prut susah gerak smpe di luar di iket🙊🙈