Pregnant semasa anak umur 2 tahun okay ke? ( Czer mom)

Bulan ni anak sy genap 2 tahun , lps tu cek upt double line. Nak tye dkt mommy2 semua ok ke jarak tu utk czer mmy? Ke risky?

4 Balas

Sy ada ipar . anak pertama czer. anak dia genap 2 thun dia pregnant balik. So far memang ok. dia lasak sgt dengan dukung2 anak dia lagi. 😅 Tp apapun kena refer dengan doc la. apa yg doc suh buat awak ikut je🥰 semoga dipermudahkan urusan kita semua🤲🏻🤲🏻🤲🏻

1mo ago

sama la dgn kes sy ni hahaha ok tq yA

Sama macam saya. Czer, anak first 2 tahun then tgh pregnant yg kedua. Doctor kata sedang2 elok je🥰

1mo ago

lega dgr kalau mcm tu 🤲🤲

saya ank 1.6bulan bru tahu pregnant 4w.. rase kne bebel x

1mo ago

Sy mengandung blik. anak kedua umur setahun 1 bulan. nurse sy xbebel pun. dorang just kata “ok boleh sudah tu. asalkan sblum ni bersalin normal” sy plak yg lebih2 bdebar takut kena bebel. tp x pun 😂

ok je tu..bila bsalin ank 2y8m at least