Mengandung balik selepas czer

Nak tanya. Ada ke kt sini yg jarak pregnant selepas czer tu dekat? Anak sy baru 6 bulan. Sy dah pregnant balik. Seram pulak. Sy dah la very risky. Sebab ada mcm² complications utk pregnancy² lepas. Anak first and second normal. Anak third emergency czer. Skrg pregnant no 4.

2 Balas

seramnya. bby baru 6 bulan 😱😱

4mo ago

sy pun jadi seram ni. sebab dah pakai perancang. tp Allah nk bg lg kan. tgh fasa cuba menerima dgn redha ni. sebab tgh breastfeeding baby skrg lg 🥲

mummy x pkai perancang ke?