Upt positif vs negatif

Bulan dua sy datang priod 12.2 bulan 3 sy datang period 11.3. 1 hari sahaja semggu lepastu sy gatal lah nak cek upt bb badan rase xsdp payudara pun rasa sakit. .xsanganka pulak naik double line . .sy cek selang 2.3 hari sekali selalu je naik doule line . . xsanganka hari ni sy cek upt sy bertukar jadi negetif semggu lgi nak period. .ada x sapa2 penah jadi cam sy . .7 thun sy mentikan zuriat 😔😭

2 Balas

Hai sis, saya selalu dapat result mcm sis bila pregnancy tak berjaya. Sis dh amalkan folic acid setiap hari? Kalau belum boleh cuba. Saya pun ttc 2thn & baru je amalkan folic acid lps keguguran berulang kembar 4 dan 1. Alhamdulillah kali ni melekat. Jgn stress masa ttc, rezeki akan sampai tepat pada masanya.

semoga sis dikurniakan zuriat yg comel, sihat fizikal mental dlm mse terdekat ni..Aamiin