Rezeki mengandung Kembar

Bulan 2/2020...keguguran.... Bulan 6/2020... +ve pregnant... Saya dan suami sungguh gembira...anak ketiga kandungan keempat.... 1/7/2020..Suami dapat surat MSS(diberhentikan kerja setelah 10 tahun bekerja).. Saya dan suami rasa sangat tertekan....tapi lama kelamaan saya dan suami redha...15/7/2020...kali pertama scan untuk tau perkembangan kandungan....Ya Allah... Doktor kata nampak mcm 2 kantung... Suami mcm nk pitam....rupanya memang ada 2 nyawa didalam kandungan saya.... Bila nampak 2 jantung kecil berdegup.... Sayu rasanya..... Saya dan suami tiada sejarah kembar....rupanya Allah tarik satu rezeki itu sbb Allah nak bagi rezeki lain....Mohon ibu2 tolong doakan kandungan saya sihat selalu...Semoga ibu-ibu semua diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan....

Rezeki mengandung Kembar
56 Balas

Alhamdulillah tahniah yunk Allah sebaik ii perancang semoga di permudahkan

Alhamdulillah... Smga dipermudah kn sgla urusan dan sntiasa dlm lindungn

Semoga dipermudahkan segala urusan sis, Aamiin Ya Rabbal Aalamiin 🤲

alhamdulillah tahniah sis, semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin

Tahniah..insyaAllah..Allah dh atur utk sis..psti ada rezeki baby..

alhamdulillah, semoga dipermudahkan segala urusan sis and husb

Tahniah sis semoga sis dan kandungan sihat jga diri baik2

Maa shaa Allah. Alhamdulillah. نحن نرزقك 🥰

Alhamdulillah, tumpang gembira kurniaan rezeki sis,

Tahniah , semoga dipermudahkan segala urusan 😊