Hamil selepas 5bulan bersalin czer

Bulan 12 sampai skrg tak datang period,cek pregnancy test double line,belum cek kat klinik,seriau pulak,ada ke yang czer xsampai 5bulan lpstu pregnant lg😭😭...

25 Balas

Takpe laa awakk . Teruskan shj takkan nk buang kan .. so better pi jumpe doc . Diorng akan pantau . Misal kata mngndung kali ni resiko amat tggi doc tu yg bg saranan . Bagaimana bleh ditruskn preggy atau tak haa gitu . Sye czer 3x pun btul” jaga jarak kehamilan Ini pun resiko nak czer ke 4x . Skrng ni bru 4bln mngndung pelbagai rasa sakit ini lah itu laa . Gudluckk . Jgn stress” yaa 🥰 Insyaallah fkir yg positif yaa .