mengada mengidam

bukan mengidam. tp makanan pun memilih. tak boleh makan makanan yg berbau. dan tak boleh makan makanan yg manis. nasi ayam kfc ni ada rasa ayam tapi agak tawar. jadi boleh makan. sebulan da suami tak makan masakan air tangan bini. bau bawang buatkan bini dia muntah. jiran memasak pun kita yg sakit kepala. loya tekak. tutup hidung. air manis susah nak minum kalau bewarna. boleh minum air kelapa dan laici saja. pg td minum milo 🤢. keluar habis. tgahari ni minum laici. elok 2gelas boleh habiskan. air masak tak boleh minum. air suam panas boleh minum. #mengidam #mengada #kongsiCerita

mengada mengidam
22 Balas

bukan mngada sis ..saya mcm tuu jgk x nk mkn nasi putih tkak loya jee bila tukar beras wangi rasa nk mkn ..alhamdulillah saya mngndung blh msk lgi tp saya x nk mkn ..tekak nk mkn kt luar pulk hihihi...