Normal tak kalau dah masuk 38 weeks tapi air susu tak keluar lagi kat puting. Sebab ada kawan2 saya 30++ weeks pon dah start susu keluar.

Bukan apa, risau lepas bersalin susu tersumbat bengkak ke apa. Atleast kalau tahu tak normal, saya boleh ikhtiar sekarang pergi mengurut ke. Kalau tak nanti lepas bersalin baru nak pergi mengurut baby dah nangis kelaparan. Ada pengalaman atau sebarang pendapat tak. Tq

1 Balas

normal lah saya pun begitu