Dua line ke ni?

Buat test pagi tdi after subuh & snap gambar ni within 10mins after dip.. Period lewat sehari.. Sebelum ni tak pernah lewat, selalu on time/awal sehari dua.. Nak kena buat sekali lagi after few days ke mommiess? #pregnant #pregnancytest #dipntell

Dua line ke ni?
26 Balas

+ve ni awak. cuma nya kalau awak nk pergi sah kan kehamilan awak dkt klinik swasta awak jgn panik je bila doctor inform belom nampak apa2 ataupon dinding rahim menebal. selalunya doctor akan minta awak repeat scan semula

12mo ago

Selalunya Dr akan suruh dtg scan masa 8weeks ke atas. Maka nampaklah seketul kecil janin dalam gambar scan nanti?