Dua line ke ni?

Buat test pagi tdi after subuh & snap gambar ni within 10mins after dip.. Period lewat sehari.. Sebelum ni tak pernah lewat, selalu on time/awal sehari dua.. Nak kena buat sekali lagi after few days ke mommiess? #pregnant #pregnancytest #dipntell

Dua line ke ni?
26 Balas

sya pn mcm niii... lps tu cek ary2 dlm seminggu... tgk2 mkin trng pla wrna nya..

12mo ago

.. tu la prsn first mom.. hahaha.. mcm x percaya je tau... sya skng dh 24 week esok dh 25 week... scan 2kali sbln ..