BUKU PINK..

buat buku pink kat mane lagi oke waktu covid ni? kerajaan atau swasta ya?

BUKU PINK..
1 Balas

saya buat buku kt klinik swasta.. tapi nanti nk bersalin kt kerajaan je 😁 saya dh tanya kt kk tempat saya, diorang ckp ok je.. diorang pun faham musim2 kobid ni, kalau kt kk memang kena tunggu lama untuk check up + kdg2 kena postpone.. so diorg tak kisah sngat kita nk buat buku kt mana, asalkan ada buat buku dan ada follow up bulan2.. 😊😊

3y ago

better sis tanya kk tempat sis dulu.. sebab lain tempat, lain kerenah kann 🀭 kk tempat saya, diorg cakap pilih 1 tmpat je nak buat buku.. nanti kesian kt ibu kena check up dua2 tempat.. so, saya pilih swasta.. diorang ckp ok je 😁😁