Confused Due date

Btw saya bru balik checkup KK. Before this setiap hari rabu mmg ngam2 brp mnggu. Kalau ikut hrini ngam2 36 mnggu. Tp nurse ttba tnya lpastu dia kira balik bru 35 mnggu 4 hari. Huwaa cnfusenya

2 Balas

Sy haritu pun mcmtu jgk sis edd 15/6 bila refer pakar edd 25/6 ni . Sbb kes sy baby tak membesar ikut week rupanya nurse kk salah kira. So doctors pakar dh betulkan dkt buku pink.. so sis kena tanya betul2 nurse dgn doctor klinik sis checkup tu tau

kdg² misi salah kira sis. sy haritu 33w. misi kira 34w. mgu depan misi lain kira plak bru betul. tapi sy diam jela sbb sy tahu dh brapa weeks sy preg.