Hb drop

Hi mommies , sy nk tnya klau hb kita drop 10 kebawah , nurse akan buat apa ja ya? Kena ulang2 g klinik atau mcm mna ya? Sbb setiap kali checkup hb sy msti drop , last checkup mnggu lepas 11 je . Mnggu depan kena g checkup balik. Jngn kecam ye, #first baby

1 Balas

cuba amalkan mkn buah oren,syur bayam,kerang,and hati ayam. klu dlu sy byk mnum milo sbb xtau pun milo tu boleh buat hb sy drop.ikhtiar dlu ye puan.