scroll saja klau rasa benda ni merepek. jgn duk sibuk nak komen negatif jgk🤣🤣😝

btul ke klau baby byk kluarkan air liur smpai meleleh sndiri tu, ada yg kita x dpt makan msa mngidam waktu preggy dlu. korg prnh dgr x mcm ni?😂😂 mak sy ckp mcm ni, kwn sy pn ckp mcm ni jgk. tp tulah, xtau betul ke tak. setau sy Alhamdulillah smua sy dpt yg sy ngidam dlu, sbb sy ngidam pon bnda yg sng nak dpt dn belii kat area2 sini.. cuba kongsi2 pngetahuan/pngalaman korg.. btl x tu.😂

21 Balas

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mitos mitos baby keluar air liur .. maybe nak tumbuh gigi or nak start teething.

Post reply imageGIF

HAHAHAHAHAHA. mitos sis. Baby keluarkan air liur tu sebab dia dalam fasa perkembangan. One of the milestone baby.

bby mmg suka meleleh air liur. sbb tu kena beli bib jnis kain. bg ank pakai tk la kena baju.

anak saya air liur meleleh smpai umur 4 tahun..rupanya ada masalah sensory

Ya sy pun perna juga dengar macam ni. Tapi sy rasa itu tanda2 teething

mitos. kalau air liur kerap meleleh ni sebab baby gatal gusi.

mak sya pun ckp mcm tu tp padahal mkn je semua..🤣

Mitos. Baby tengah gatal gusi.

not sure.. xde pulak dlu merasa mcmtu

tak betul sis.