betoi ka makan ais atau minum air ais baby jd besar atau uri jd besar

Btoi ke guys..plsss bgi asnwer n pendapat sat... Sbb sye mmg suka sgt mnum air berais, then mkn ais krim 1 mlysia dri 1st month preggy smpai skrg dh 5month preggy...so, sya x bleh klo x mnum air brais...

13 Balas

Sy hari² minum air ais... Start awai mngandung lg xprnh sntuh dh air suam..😅 asa xpuas kalo minum air suam... Alhamdulillah td baru p scan.. Doctor ckp baby sihat and x ada mslah apa pn... Now dh 20week dh...Jgn prcaya sgt mitos² tu sis...😁

5y ago

Kan sis..sya pon ska mnum air ais..sye x bleh mnum air suam..na tmuntah.