Hai momies !

Sebelom sy preggy sy jarang mnum ais . Now mnuman ais dgn sy x boleh dipisahkan 🥲. Kandungan 12w5d. So xde pape ke klau berlarutan ? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Takde masalah pun minum air sejuk/ais. Air bila masuk badan, akan adjust dgn suhu badan. Kalau orang kata ada kesan kt rahim, air tu tk lalu sampai rahim pun 😅

Sjak sya pregnant, air ais tulh tk dpat lari dri sya, sntiasa nak je, tpi perpada² lh air suam jngan lupa jga minum