betoi ka makan ais atau minum air ais baby jd besar atau uri jd besar

Btoi ke guys..plsss bgi asnwer n pendapat sat... Sbb sye mmg suka sgt mnum air berais, then mkn ais krim 1 mlysia dri 1st month preggy smpai skrg dh 5month preggy...so, sya x bleh klo x mnum air brais...

13 Balas

Aaaaaa... saya dri tri-1 smpai la skrang tri-3 dh pn msih suka mnum berais ni sis,siap mkan mknan yg manis2 je.. takda apa pun,baby pn membesar normal.. tak bsar..n tak sngkut kncing mnis pn.. mungkin dpend pda bdan ssorg...

5y ago

Yupppp,bossku 😀