KUCING

Btl ke time pregnant ni x bole dekat dengan kucing?

2 Balas

Sy mse preggy ni kucing slalu dtg dkat sy... Sy ni dri dulu pnakot kucing, Lg2 skrg tgh preggy no3, pastu dgar cm2 kes psl bby meninggal dlm perut sbb bakteria kat kucing.. 😩Haishh mtk dijauhkan laa dri bnde2 cmtu..

5y ago

Itu la tu..minx di jauhkan la bnde yg x diingini berlaku.. aamiin..

Bukan tk boleh cuma jngan pegg mcm kita jaga kesihatan baby la dalam perut tu takut alahan je apa apa 😊kalau pegang cpt basuh tangan lepastu 😊

5y ago

😊👍🏻