Rujuk pakar o&g

Bru lepas checkup dr semalam. Dr suruh pgi hospital bsar utk checkup baby dgn o&g specialise sbb baby punya badan saiz kecil. Kepala normal tp badan kecil. Katanya tkut mesin kat klinik kesihtan salah. Huhu. Ada sapa2 pernh alami situasi mcm ni x?

8 Balas

Saya pnh masa frst pregnancy….KK ckp kepala normal ikot week tp bdn kecik so sy double confirm dgn pakar di private & alhamdulillah semuanya ok jelas scan yg dibuat brbnding KK