Rujuk pakar o&g

Bru lepas checkup dr semalam. Dr suruh pgi hospital bsar utk checkup baby dgn o&g specialise sbb baby punya badan saiz kecil. Kepala normal tp badan kecil. Katanya tkut mesin kat klinik kesihtan salah. Huhu. Ada sapa2 pernh alami situasi mcm ni x?

8 Balas

boleh tros ke hosp kalo mommy rse nk kepastian yg btl2. .xslah pon kalo kte double cek. .atau bole buat detail scan jgk. .ade je klinik yg buat hrga murah.