kebersamaan

Bru lepas brsalin 2 minggu lebih , suami dah ajak sex , risau juga x mkn perancang lagi , takut je sangkut terlebih awal

1 Balas

Awalnya... Luka pn xsembuh sepenuhnya lg... Jgn sis nnt buatnya tumpah darah sis jg yg ssh... Ada prnh dgr 1 kes suami ajk bersama pdhal bru 2 minggu bersalin smpi luka yg bru nk sembuh tu jd mkin teruk n akhirnya isterinya meninggal dunia kerana mengalami tumpah darah yg amat kritikal... Elakkn la klu blh... Bdn nk pki lama... Suami tu sis guna la cra lain tuk puaskn dia klu xblh sbr pn...

5y ago

Mcm melampau je... Xkn la xblh nk tgg... Bg la luka tu btul2 elok dulu... Sis kena bertegas sis... Jgn ikutkn sgt... Btul kte tkut kemungkinan utk mkn luar or curang ada... Tp isteri bru lg melahirkn zuriat dia kot... Timbang rs la ckit... Xkn la sakit2 pn nk bersama.... 2 minggu tu terlalu awal utk bersama... Smg sis baik2 aje..