Ubat zincofer

Bru dpt tdi siang sbb sblum ni biasa makan 3 jnis ubat toi tdi 3 jnis ubat tu stock dh hbis, kk bgi ubat ni. Mcm mne nk makan ? Kne bukak kapsul tu ke atau telan mcm gitu je.. dan Ade jgk baca makan ubat ni bolh muntah blik.. mcm mne tk nk bgi ubat ni terkeluar blik.

Ubat zincofer
1 Balas

Telan macam tu je. Cara saya, saya akan makan waktu malam. Gap atleast 2jam selepas dinner. Telan dengan air yang masam, spt air + limau @ lemon, atau air sunquick tanpa gula. Lepas telan ubat tu, terus tidur. Elakkan berjaga tengok hp dsbgnya. Cuba la 😊