First time scan early pregnancy

Brpa weeks ibu2 sekalian first time ke klinik untuk sahkan kehamilan after dh tahu upt positive? And dah nmpak apa masa tu? Sbb sya baru plan nak ke klinik weekend ni untuk 1st time scan since positive pregnant last week skrng dh nak masuk 5w. #firstbaby #firstmoment

37 Balas

Saya scan for first time msa tu dh nk msuk 5w, second time scan plk masa kndungan dh msuk 7w5d ikut pengiraan tp bila scan doc ckp kndungan baru 6w4d so beza seminggu mcm tu tp masa tu dh nmpk janin kecil je dngn heartbeat dia🥰nnt lg 3 mnggu prg scan plk before nk buat buku pink