Pukul 10am bukaan 1cm

Brapa lama ye nak sampai 5cm? nurse ckp tggu betul2 sakit datang lagi. Tp sy takut sy tak tahu sakit yg mcm mne kena datang hospital balik. Lgpun sy memang slalu period pain yg terok sampai muntah2 tu. kena rasa sakit mcmtu ke baru pg hospital balik? 😥😥

14 Balas

selalunya ya. sakit yg awk tak boleh tahan. tiap org ketahanan dia terhadap sakit berbeza, so awk je tahu level mana awk rasa sakit sgt2, ok dah boleh pergi.

2y ago

tq 😊😊😊

If dtg sakit yg kerap mcm dlm setiap 4-5 minit camtu, sis boleh dah pergi hosp.

misi bg tips pi mndi basahkn rambut. sy cuba aritu trs cpt ja bukaan.

ikut pd sis..kalau sakit taktahan sangat pergi je hospital