Hai sya dh 7week prgnt anak ke dua . Mcm mana eh buka buku pink ..dn dh boleh buka ke skrg?

Brapa bulan boleh buka buku pink

5 Balas

bole je buat appointment klinik dlu..takut nnti nurse kasi tarikh lmbat plk..lmbat kita buat buku pink..

Doktor hospital cakap (saya baru pergi minggu lepas), kalau dah scan & nampak heartbeat boleh terus buka buku pink.

11mo ago

Saya dah 8 minggu sis 😊

call/walk in klinik Desa, bagitau nak buka buku pink. boleh je nk buka sekarang. asalkan sebelum 12w

klinik kesihatan advises 10 weeks to 12 week minggu yang sesuai untuk buka buku pink.

dah bole buat dah saya pun buka buku pink 7week sekarang dah masuk 9week