surprise!

Its a boy!!! Ingat gegirl sbb diam2 je dlm perut..tak banyak songeh..sekali scan td dekat klinik, baby ni tunjuk bebird dgn bangga ??‍♀️? doc pun cakap "haaa..ni burung baby..terang2 nmpk..." ? terkejut gila td..apa2 pun, syukur sgt2...tak kisah sgt la dpt baby girl atau baby boy..yg penting, baby ok..sihat..membesar dgn baik..syukur ya tuhan ??????

6 Balas

Hihi tahniah. Ye baby boy sekali dh tunjuk, lpas tu kta scan lagi, tak malu da kangkang je. Nk tunjuk dia punya🤭🤭🤭

alhamdulillah... syukur...semoga dipermudahkan.... aamin...

Alhamdulillah.semoga dipermudahkan.Aamiin

Hihihi comel nyee

😉😇

Sama baby sy. Week 12 dh tau gender dh. Pdahal just nk scan biasa je...

5y ago

Dh dia dok tkngkng je every time scan. Hehe