Its a girl 🌸

Saya dengan suami rasa macam kena scam je smlm 🤣🤣 sebelum pegi scan gender, duk baca ciri2 kandungan semua mcm baby boy (sbb saya suka makan masin, xminat manis, takde alahan, perut besar ke depan) dan mostly yg tgk saya akan guess baby boy sbb ciri2 yg ada pada saya tapi semalam pegi scan last2 sonographer cakap Its a girl and confirmed ! 😆😆 saya dgn suami tergelak pikirkan kami sebelum ni yakin sgt dgn baby boy. Apa2 pun kami xkisah, asalkan baby sihat sejahtera 👶🏻#firstbaby

6 Balas

Haha.. Sy pulak mmg xminat makn manis, or yg masam, but nak yg pedas2 saja, tpi pitam nya jgan ckap lah semua org ckap bb boy, xda yg ckap girl, scan 18weeks samar2 doc ckap mcm girl, for me its a girl but lets see.. Bila scan 21weeks its a boy! Confirm boboy... #Bbyboy #Alhamdulillah_sepasang

1y ago

ohh yeke. saya masa scan da 22 weeks. jd sono cakap mmg da confirm sbb da besar senang nampak gegirl ke boy. jadi confirmla girl 😆😆

mcm sy naluri kuat kata boy tapi semalam scan, Cik sonographer ckp girl 😂 Ciri² kandungan sy mixed ada boy & girl, sbb naluri sy kuat kata boy siap dah standby nama baby boy 😅 Tapi alhamdullilah semalam details scan sekali semua sihat & tak kisah boy or girl juga ☺️

1y ago

itula. cume kami suami isteri tergelak bila ingat2 balik keyakinan kami dgn baby boy 😆😆

macam kes saya la ni. semua kata boy, scan 18w pun dr kata nampak macam boy. sekali repeat scan masa 20w sono kata girl 😂 saya pun suka makan pedas, masam tak suka makan manis sangat haha. takpelah asalkan baby sihat. nama pun dah standby dua dua 🤣

1y ago

*dan

hihi. sme la sy pn. x mnt mkn manis smua tue. last2 mse buat details scan dktr ckp bby girl. 🤭. scan mse 16 mggu dktr ckp bby boy. tggu je la bby kluar nnti jntina pe. #2ndpregnancy

1y ago

yup. InsyaAllah amin2. moga smua ibu2 dprmdhkn urusan.

ciri2 kandungan tu mitos je. bentuk perut ke ape ke. last2 yg betul masa scan tu jugak. if scan yg 4d 5d lg clear nmpk dia hahahha

1y ago

haha itula. ingatkan bila org2 tua yg cakap tu betul, tp last2 salah juga 😆😆

Suami sy pulak bukan main yakin anak dia girl siap duk panggil icha lagi.. Tup2 scan nampak bebird terang lagi bersuluh😂

1y ago

🤣🤣🤣🤣 tukar la jadi ichann nanti name panggilan