Botol susu dan breastpump.

Botol susu dan breastpump yang di recommend untuk breastfeed. Especially untuk working moms. Skrg baru 7 months, tgh survey. Bila waktu sesuai beli?

1 Balas

Kalau working mum, beli la sebelum bersalin. Nnti lps bersalin kena rajin pump ikut jam. Botol susu tu beli ja la apa2 jenama, kalau boleh yg anticolic, tp klu xda bajet botol susu biasa memadai. Sbb klu baby dh biasa susu botol dr awal kelahiran dia tak memilih, berbanding dgn yg breastfeed dh lma ttba mau bg baby susu botol. Kalau pump sy suggest autumnz serene hrga dlm rm200+