Anyone has Breastpump tips? Manual/electric? Buy before or after bersalin?

Saya mcm berminat utk beli electric breastpump terus, lagi best kalau ada package manual breastpump sekali (ada survey brand spectra, tapi takit beli mahal2 skrg then tak dpt guna). Which brand yg affordable? Tapi patut ke saya beli before bersalin or wait until baby keluar? Skrg 7 months preggy. #breastfeeding

2 Balas

Saya beli masa tu 8 bulan lbih. Start pakai masa tu baby kena kuning, trus msuk wad. So pam kt hspital and bg kat nurse. Nurse suapkan guna cawan. Sngt brguna jugak klau beli sblum bersalin.

Tngok shopee bnyak murah dn brguna