Botol dan puting

Botol dan puting jenama apa yg bayi suka.anak kurang minum susu. 5 bln

11 Balas

Setiap baby perlu try and error. Semua tak sama. Kalau baby tak fit dengan hampir semua botol yang memakai puting silicone (berwarna putih), cuba beralih ke botol yang puting latex (berwarna kuning). Puting latex lebih serap bau susu, bagus untuk baby yang ada masalah dengan botol. Cumanya parents kena kerap cuci dan perlu tukar baru 3-6 bulan bergantung kondisi puting. Boleh cuba jenama NUK brand dari Germany.

baby awak kena la tanya dia. maksud tanya tu bkn lisan, puan beri kat dia tgk dia ok ke tak. btw dah 5bulan blh dah slow2 ajar susu dlm cawan..takyah pening nak cerai botol nanti

8mo ago

*teat

try and error sis..baby ni lain lain character dia... 😃 😊 mcm baby Jannah saya belikan Avent philip atau autumnz punya brand..

try pigeon wide neck. Puting dicipta hampir mirip dgn breast sebenar. Teknologi Jepun

sy bagi pigeon wide neck. ni nak masuk anak 2 masih kekal dgn pigeon.. harga pon b40 🤭

8mo ago

berapa harga satu botol tu . haritu ada tgok kt manjaku botol harga rm70 puting rm26 . tp tk pasti botol jnis wide neck ke tak. mmng harga ni ke? tahan berapa lama botol pigeon ni? klau thn lama ok la

sma lh Kita sis ,bby sya pun strt 5 bulan sudh Tak bbrpa mahu mnun susu.

sy guna pigeon wide neck, dari lahir smpai skrg 5 bulan dh baby

I guna pigeon wide neck soft teat & tommee tippee

lain bayi lain ragam sis. kena try & error

Hi ibu sy guna tommee tippee