Adakah ibu sering berborak bersama bayi semasa hamil?
Voice your Opinion
Ya, selalu!
Tidak
Ada kadang kala

13020 respon

29 Balas

anak pertama dulu selalu juga borak dgn bby..skrg masuk no 3..kurang sikit masa bersama..bnyk mnguruskn abg kakak nye😄

selalu ckp ngn bby dlm perut...lps ckp tu bby gerak2 kuat..usap perut pn cmtu jgk..klu ayhnye bckp bby buat mengeras...🤭

sy hamil 29mingu knpe lilitan kepala bayi besr sikit ye 32mingu.adakh normal,please bantu sy,,tertekan dibuatnye

dgn mama dia okay Jew... dgn org lain diam plk dia... tp Masa scan smlm dia bergerak .. dktr pown tkjt 😅😅

rasa nak peluk usap perut.. cakap sayang mak. diamlah tak gerak kuat, tak tahan geli.

kenapa sya 28minggu keluar lendir nk2 berwarna hijau muda gtu...normal ke

alhamdulillah selalu berbual dengan baby kalau dia Paham dapat satu tindakbalas 😁

Tapi saya dpt borak almost 2mths plus je sbb dpt tahu preggy dah msk 26 weeks.

if sya bawa becakap gerak halus jer bila ayah dia ckp siap mengeras lagi😂

saya tak juga bckp tpi sya selawat smbil usap" perut hehe lpstu dia gerak la