Hari ne saya masuk 32 minggu 5 hari,tadi cek ada urat besar timbul d bwah vaginal sya.... Rsau saya

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni ..puan kena cuba tnya doc ms chckup susulan nnti tuk dptkn kepastian semasa buat ultrasound.. jika tiada mslh pp type 3 or 4.. blh je bersalin normal... jika ada mslh placenta previa ya .xblh brsalin normal kena czer

1y ago

rsau pula pndarahan msa branak normal nanti😥tiada juga msalah plasenta previa

Mungkin tu varicose vein. Ni biasa jd kat org yg berat badan lebih atau pregnant. Masa checkup, bagitau dgn doc

1y ago

Kalau jd kat kaki x risau sangat sbb boleh pakai compression sock tp kalau jd dekat private area, yg ni kena consult dgn doc.