Hello mommies....

Ini anak pertama.. Baru 6minggu 4hari. Bolehkah I buka buku pink di kk kalau belum kahwin lagi.. Share procedure sikit mommies... #bantusharing #firstbaby #1stimemom #seriusnanya #pregnancy #jangandibully #Nanya

1 Balas

boleh buka buku pink & kene sentiasa follow checkup dri kk . misi takde marah marah pun just first time bukak buku tu misi akan bebel sikit la tapi dont worry misi semua baik baik and awak pun jaga baby baik baik ye . 😘