delima susu fm

boleh x sesiapa leh bg cadangan susu fm yg mne elok untuk elak kembung perot baby..

2 Balas

Burpkan baby lps susu elakkan kembung...lps mandi boleh sapu minyak telon or skrg minyak anugerah pn ada wangi n x panas pon dia berangin sikit mmg utk baby...anak sy da 2y8m pn still pakai minyak anugerah tu...dia poo poo hari2

setahu saya brand puting botol susu yang anti colic,tak pernah pula dgr susu fm boleh kembung perut. Nak elak kembung perut baby kena rajin tuam sis