Susu formula

Hai .. ada x sini ibu² yg mix susu bf dgn fm? Boleh bg cadangan x susu fm apa yg cepat naikkan berat baby? Anak sy umur 1 bulan .. air susu sy x byk tu yg campur susu fm #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

2 Balas

sy pon mix df & fm. sy bg dupro. bersalin 3/1 berat 2.75. harini checkup sebulan berat 4.2kg. tapi kena try & error jgk tgk berak elok ke tak.

4mo ago

Sama la tarikh lahir anak kita 03/01😅 okay sis tq pendapat nya😘

kena faham, susu fm ni kena try and error. suggestion tak membantu if perur bby xblh terima. cari pack kecil dlu, try bg pd bby.

4mo ago

Okay baik sis😘