salonpas boleh ke digunakan?

hai mommy , saya 34w3d, saya start sakit pinggang sgt mcm senggugut.. boleh ke kalau nak tampal salonpas dkt pinggang? xde effect baby ke?#firstbaby

4 Balas

klau sakit pinggang mcm sengugut better g jumpa doc sis sbb takut tu tanda contraction...

Better jangan pakai kot. Tapi kalau nak lebih selamat tanya doctor/nurse awak

Blh sis,xda mslh.Cuma elakkan pkai jenis yg terlalu brangin/panas sgt.

awak dah selamat bersalin ke? awak pakai salonpas tak kat pinggang?

10mo ago

saya dh selamat bersalin dh wak.. anak saya dh 4 bulan dh, saya bersalin 20/3. mse sakit pinggang tu sy letak je yokoyoko sikit.. tp xselalu lah sy letak.. sbb sakit sgt time tu.