Anak tak selera makan

Boleh x mommy share mcmna nak adakan balik sselera makan baby 7 bulan 11 hari. xde gigi lg. bantu sy .. sy dah buntu

2 Balas

Bayi bawah setahun makanan utama mereka masih susu. Jadi takpe jika mereka enggan makan makanan pejal. Kita kena faham dan elak paksa. Lagi pun perut bayi sekecil penumbuk tangan sahaja. Berbeza dengan orang dewasa. Kadang kala mereka makan 5 suap pun dah kenyang. Jangan paksa tau. Kalau awak nak cuba variety pun boleh https://my.theasianparent.com/resepi-makanan-bayi-6-bulan Good luck

3y ago

thanks mom