Breastpump

Hi boleh tolong suggest tak breastpump brand apa yang ok?yg sesuai untuk ibu yg bekerja.?

1 Balas

Sye bekerja. Sye pakai potg punya brand. Bagi sye, potg brand x berapa ok sbb bunyi agak kuat dan bentuk bulat. Susah nak muat poket. Unless poket besar. Sye kerja kt ofis, preferrable pump yg bunyi sgt2 perlahan dan saiz motor pump yg kecil. Contoh spectra 9+,Cimilre, youha. Lagi satu kalau berkerja better pakai dgn handsfree. Senang je selit kt bra. Sambil kerja, sambil pam

4y ago

Pam kt meja sambil cover dgn selendang or sweater besar. InsyaAllah rse selamattt aje hihi