Pilih nama

Hi, boleh tolong pilihkan nama antara 2 ni? Which one u all prefer? Terima kasih ;) Arissa Huwaina or Alissa Maisara

18 Balas

Name huwainaa tu mmg saye berkenan sgt2 dari awl mengandung. Tapi bila scan doc ckp boy mmg kena cari name lain la utk boy😂

4y ago

kan..nma klasik😊sy pulak nama ni dh ada msa ank first lg.. awl btl..kelakar bila fkir balik.. scan2 laki daaa🤣

ALISSA MAISARA Maisarah Ketenangan, nyaman, kemakmuran, kekayaan, kelapangan

alissa maisarah lagi soft

ARISSA HUWAINA 🤗🤗🤗

Alissa maisara

Arissa maisara

Arissa Huwaina

Alissa Maisara

Alissa maisara

Arissa Huwaina