Acid folic

Boleh tlong x suggest kn acid folic? Sy mkn iberet muntah smblit, zincofer munth,obimin munth truk. Nurse suggestkn maltopher tp cirit birit berhri hri plak. Xthu dh nk mkn yg mna. Appeton plak, xberak berhri2, sembelit.. hmmm tolonggg 😞😢 sy anemia, alahan truk. Skrg bert dh trun

2 Balas

Sangobion rasanya boleh utk tambah darah sbb ada baca preggy mom Makan tu tapi please tanya doktor dulu. Kalau boleh awak combine la dengan folic acid mana2 then bila kandung dah 6/7 bulan tambah neurogain utk perkembangan otak bby

Sorry awak. Awak nak ubat iron atau acid folic? Sebab awak mention awak ada anemia.

12mo ago

Iya , maaf sy bru prasan . Doktr sruh sy truskn mkn maltofer . So, iron lain la ye?