due date period n scan

boleh tau tak , due date kita kena jarak/tak bole lari berapa hari ye?, sbb nak tgok anggaran , kalau kata beza 3-4hari tuh still okay ke?, or kurang dari tuh yg okay?,

1 Balas

kadang kita last period pada tarikh sekian2, tapi bersama & persenyawaan terjadi lewat, so baby kecil lagi. yg penting sis jaga kandungan, makan asid folik & minum susu ya. tahniah sis

2y ago

oh , kira okay la ea. sbb masa buka buku dulu saya mmg ckp tak ingat ,even ingat. lepas tuh beza 3hari dari tarikh last tuh. tapi period mmg tak teratur pun. ni scan lagi mmg tarikh area yg doc. bagi tuh juga. sbb tuh tanya . btw thank you sis.