Rambut gugur

Boleh tak suggest makan supplement apa n shampoo apa untuk masalah rambut gugur? Anak masuk 3bulan lebih baru start gugur banyak. Bukan sikit. Risau dan rasa down sekarang. Hilang keyakinan diri. Rasa malu dengan suami. Tolong bantu saya. Terima kasih.

2 Balas

Postpartum hair loss is normal for postpartum mom due to hormones changes but no worries mommy, it will turns back to normal 😊 Tips untuk kurangkan rambut gugur - Potong rambut pendek - Pilih shampoo & conditioner yang sesuai (kena try&error) - Apply hair serum - Eat nutritious food.

normal sebab hormon dah menurun