Rambut gugur lepas melahirkan anak

Tolong tolong apa shampoo yang ok untuk rambut gugur. Lepas bersalin ni rambut gugur sangat sangat banyak .. sedih tengok .. risau botak ja kepala ni hm hm tolong apa perlu buat untuk kurangkan gugur ..

1 Balas

sy guna shampoo aiken.. memula pakai jenis yg repair kmudian br sy pakai jenis anti hair fall..kmudian pakai hair volume tuk bykkn rambut baru tumbuh.stiap jnis tu sy guna dlm 2 minggu repair hair. di ikuti anti hair fall dan volume hair last jnis smooth hair. pendek kata semua yg ada dlm pic tu ada dkt rumah sy ..kcuali yg dandruff sbb sy xde mslh dandruff...lepas dh 2 minggu tuka utk volume hair..skrng guna smooth hair pula tuk lembutkn rambut..lepas pakai rambut sy ok dah dan sgt memuaskn ..bila dh start pakai rs fall in love. .ia sesuai tuk rambut sy...best pakai.. bau dia pun wangi .. dah ank sy msuk umur 4 tahun br sy dpt jumpa shampoo yg sesuai tuk rambut sy.. alhamdulillah