Minum air gula

Hi, boleh tak share tips minum air gula? Saya dah 2 kali minum tapi dalam masa 5 minit semua settle dibuang semula. 😢

25 Balas

minum aje seperti sirap yg tak berwarna sewaktu panas...teguk demi teguk. Insha allah blh itu pelahan lahan sis 🍷

minum laju2.. lepas minum saya terus pergi berkumur bilas mulut supaya xlekat manis tu..

Sy mlm sblm minum air gula, sy amalkn minum lemon suam.. Esok tu, sekali teguk tu sja

Jangan minum sikit sikit . Minum sekali teguk tahan nafas .

awak ...lepas minum terus pergi kumur kumur