Perut kembung

Boleh tak share macam mana nak hilang angin dalam badan ni. Seksanya, rasa tk selesa sangat. Kadang kadang muntah pon sebab angin tolak balik makanan yang kita makan rasanya ni aish. Nak urut pakai minyak tapi takut sebab takde pengalaman. First time preg. Terima kasih semua

2 Balas

Nak urut tu boleh je tapi pakai minyak kelapa/olive oil camtu asalkan bukan minyak panas/ berangin. Urut bahagian atas perut ye bukan perut bawah yang dekat dengan rahim tu. Search gambar digestive system n urut bahagian stomach bukan bahagian usus. Saya buat camtu je selalu memang keluar laa angin. Eventho tak keluar semua tapi selesa la sikit dari tak keluar lansung

tea suam n air suam

2y ago

same2..pe2 pn update la camne lps try..x try x tau